Door Oefening Beter

Wat doe je… als heel de wereld in rep en roer is, om jou?

Kom allemaal kijken naar mijn afstudeervoorstelling (24,25 mei 2023) die ik, Freija Poll, met Toneelvereniging Door Oefening Beter, heb gemaakt, genaamd: Wat zeg je? Het stuk vertelt het verhaal van een normaal straatje waar nooit wat gebeurt, maar op een dag gebeurt er toch wél iets! Een meisje wordt midden in de straat uit een auto gegooid en de hele straat is plots in rep en roer, behalve Klaas Kluizenaar die kan het weer geen kloot verrotten. Het beloofd een prachtige voorstelling te worden waarbij veel gelachen mag worden om alle gekke bewoners van de straat, zoals Kurt de complotdenker, Nel de tokkie en Herman haar man die altijd in zijn onderbroek rondloopt, maar waar u ook nog lang na zal denken over; wat betekend stilte in ons leven eigenlijk? Kom het beleven!

Tickets zijn te bestellen via de Facebook, Instagram, en het mailadres van Door Oefening Beter: dob.nijkerk@outlook.com en via de leden van de vereniging. Neem dus snel een kijkje op de Facebook van DOB:

Meer over Freija en DOB:

Sinds september 2022 regisseert Freija de zeer bekende club in Nijkerk genaamd Door Oefening Beter. Dit is een groep die voornamelijk bestaat uit jonger Nijkerkers. Freija ontwikkeld met hen hun talenten binnen toneel, muziek en dans. Met hen zet ze komische stukken op de planken die het publiek tevens zullen raken en laten nadenken. Ze maakt hier ook veel gebruik van Brechtiaanse technieken en eigen verhalen van spelers. Het voornaamste doel van deze groep en opvoeringen is een plek bieden aan het ontwikkelend talent van Nijkerk. Momenteel maakt Freija haar afstudeervoorstelling met deze spelers.

Regisseur en cast van Door oefening Beter